Saturday, August 18, 2012

#81

assalamualaikum :)
19082012, HAPPY EID UL-FITR :D

1st day of syawal and i wanna sleep late tonight. 1st day of syawal, my deskie's birthday.

dear YASIMIN NAZIRA si gedik teramat, SWEET SIXTEEN :D so havva blast birthday and raya. thanks sebab kau banyak sabar dengan aku kan, cimin? so, see you kat kelas.

and tadi, ada mamat ni stalk aku wehhh :O haha. dia kata mata aku SEPET kalau senyum. dia siap bagi link gambar mana tu weh. hehe, lawak pulak. so, here's the picture 

sepet pun sepet lah, asalkan comel kan? haha. lagipun, mata G pun sepet jugak :) 
weeeeeeeeeeeeeee :D
ohhhh and and, 
THE MOST IMPORTANT, 
G WISH AKU RAYA TADIII :DDDDDDDDDD
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
AHHHHHHHHHHHHHH
AKU SUKA, GEMBIRA GILAAAAAA.
SENYUM LEBAR SANGAT SAMPAI DAH NAK KOYAK MULUT NI. 
haha, okay. itu hiperbola. 
okay dah dah. dah boleh stop senyum lah along, gila eh kau ni -.-

thats all. SELAMAT HARI RAYA people :D


No comments:

Post a Comment