Thursday, August 16, 2012

#80

assalamualaikum :)
today is FRIDAY, so 

haha. okay okay. ignore tu semua. tak tahu nak cakap pasal apa act V(^_^)V
oh, aku tahu. hari ni aku tidur 4 JAM sahaja. tak tahu la aku buat apa -.-

and semalam the whole day aku text dengan kapten. teman dia on the way KL.
and teman dia yang rasa awkward dikelilingi kawan-kawan abang dia yang dah berfamily.
HAHA. dia suka budak :O okay, itu lawak. macam pelik je.

and, semalam jumpa org tu baru balik dari Jepun. nak jugak balik raya, dasar anak mak.
ups, mati aku kalau dia tahu. aku suruh bawak balik souvy, dia pergi bagi aku keychain 5 yen -.-
alasan : takde duit la. JPA bagi duit lambat. untunglah kan dapat scholarship.

and semalam makan lemang nogori. ahhhhh, nikmatnyaaaa


so, i think thats all for today. eceh, haha.
bye, wassalamualaikum



No comments:

Post a Comment