Thursday, December 15, 2011

lembab

i was onlining tadi . and it was soooo sssooo lembaaaabbbb .
so , aku lari la buat post kat sini . hehe *sengih kerang busuk 
nowadays , FB was so lembab and bengong . people are complaining . and yet , people always complains.
termasuk aku la kan ? hehe XD . so i think i should give FB some rests indeed .


dan , itu semua bukan salah FB je . i think my computer jugak lembab = ='
ye laaa . dah lama bekhidmat bakti kat aku , layan kerenah adik aku and aku yg suka hentak hentak barang  .
sampai jadi gini ye . alololo . kesian kat awak ya mr.computer .


HAHAHAHAHAHAHAHA . buruknya muka awak *jkjk
so, should i give some rest to my computer too ?
aku rase , kalau computer ni berbicara , dah lama dah dia complain kat aku .
"Tolong laaaa stooop . daaah lama sgt ni . aku panas laaaaaaaaa . pegi la tido . kau tido , aku dapat rest."
kalau la jadi . lama dah aku bukak langkah sejuta . grrrrrrrr . sape tak seram dohh .

okay . now , i gotta get some sleep so that my computer can rest . baik tak ? *winkwink 


No comments:

Post a Comment