Sunday, December 4, 2011

kpop .

okay . 
aku dah start minat kpop balik .
actually , aku minat jugak kpop  , tapi , takde laa hardcore  .
takde la sampai terjerit jerit  COMEL COMEL .

first of all , aku minat BIG BANG .
start lagu haruharu yg dah berzaman tuu .
ni the only group yg aku ingat name semua member .
dieorang comel dan macho :)))))))))))))))))


gDragon <3

TOP <3

 tae yang <3

 seung ri

dae sung

next , BOYFRIEND .
oh maiiiii . dieorg sgt JAMBU .
okay fine . kpop mmg jambu , tapi dieorg laaaaaaaaagi jambu
muka tak yah ckp laaa . innocent gila , esp in white mcm dlm mv boyfriend tu .
tak laaaraaaaaaaaaaaaaatttt .



seterusnya , B1A4 .
aku tak bape tau sgt group ni . 
almaklumlah , baru nak berkenal kenalan .
tak kenal maka tak cinta kan kan ? :D


lastly , girls punye turn pulak .
aku tak berape suka laa kpop girl .
hmmmmmm . lagu gedik laa .
TAPI , aku suka 2NE1 .
tak gedik , ganas sikit , and mcm matured laaaaa .


okay . i know i've talked tooooooooooo much about kpop .
bukan salah aku , adik aku punye pasal laaaaaaaaaaaaa .
die yg drag aku kpd all these kpop thingy .
so , habis dah . bye :)

No comments:

Post a Comment