Thursday, December 8, 2011

big bang , love ya !


yeaaaahhhh ! i would like to introduce y'all , BIG BANG !!! i admire them damn much . okay . don't ask me why . ape kata korang try to listen to their song . this group , cukup dgn all type all voices . rap,yang boleh buat korang cair pun ade . for the rap , TOP and GD . GD punya voice boleh buat korang cair jugak tau . TOP mmg tak boleh buat apa apa . his voice like *HA , HA , HA (garau) . and, TAE YANG . kalau tengok muka , mesti ingat dia rappers kan ? HAHA . actually TAK PON ! dia la yang menjadi tunggak balada in this group dibantu oleh SEUNG RI and DAE SUNG . lagu blog aku ni pun lagu big bang-LOVE SONG <3

jangan pernah tanya kenapa aku terlibat dgn benda ni semua .
it just, tiba tiba .
aku selalu kutuk kawan aku  yang fanatik gila , but aku terjebak . 
tapi , tak fanatik pon .
TERUS TERANG , aku , kalau bab KPOP mmg OUTDATED .

*penat dah . haha XD . Kbyte :)

No comments:

Post a Comment