Sunday, December 18, 2011

result result result


Print Email Report Back 

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN PENILAIAN MENENGAH RENDAH TAHUN 2011


KENYATAAN AKHBAR

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN
PENILAIAN MENENGAH RENDAH
TAHUN 2011

Majlis Pengumuman Analisis Keputusan PMR 2011 akan diadakan pada hari Khamis, 22 Disember 2011 pada jam 9.00 pagi di Bilik Mesyuarat UtamaAras 6, Blok E8, Kompleks Kerajaan Parcel E, Putrajaya.
Calon boleh mendapatkan keputusan mereka daripada sekolah masing-masing selepas jam 10.00 pagi pada hari yang sama.
Untuk makluman, peperiksaan bertulis PMR 2011 telah berlangsung pada 4, 5, 6, 10 dan 11 Oktober 2011. Seramai 481,292orang calon telah menduduki PMR pada tahun ini di 3,521 pusat peperiksaan di seluruh negara.
Mulai tahun ini juga Kementerian Pelajaran Malaysia memperkenalkan perkhidmatan semakan keputusan PMR melalui mySMS 15888. Perkhidmatan ini akan diaktifkan bermula jam 10 pagi22 Disember 2011 dan akan ditamatkan pada 12 tengah malam28 Disember 2011. Bersama ini dilampirkan bahan promosi perkhidmatan yang dikeluarkan oleh MAMPU untuk rujukan.
Lembaga Peperiksaan
Kementerian Pelajaran Malaysia
20 Disember 2011





yeaaaaaaaaaaaahhh ! thats it .  
pengumuman keluarnya result PMR 2011 dekat laman web rasmi Ministry of Education .
bila tau je result nak keluar , semua form3 ,
tak kira race dan religion cuak . 
di situ lah bermula fenomena , tidur tak lena , makan tak kenyang dan mandi tak basah .
ya , aku pun tak terkecuali . 
tp aku mkn still kenyang , mandi still basah walaupun sejuk sbb asyik hujan dan tidur pula terlebih lena .
HAHAHAHAHAHAHAHAHA XD
ye la kan . cuak mcm mane pun jgn la smpi menyeksa diri kau sendiri . berdosa tahu .
insyaALLAH , kalau korang dah buat DUIT(doa,usaha,ikhtiar,tawakal) , korang akan dpt straight a's .
tp ingat ,  ni semua dgn izin Allah .
so now , aku boleh berdoa je . nak buat solat hajat segala bagai tak boleh :'(
time time mcm ni la tak boleh . tak pe takpe . COBAAN 
okay . nothing much to say . CUAK CUAK CUAK . 


3 DAYS TO GO  

No comments:

Post a Comment