Wednesday, December 14, 2011

alam pekerjaan


yeah . today , wednesday on 14.12.2011 , kak cha start kerja dekat Panasonic , Senai .
*the one beside me
dan dia sudah melangkah ke alam pekerjaan , seperti title post aku .
actually, bila sebut pasal kerja ni , aku jadi takut .
takut sebab , aku ni pemalas , dah kerja nanti , tah mcm mane terbengkalainya keja aku = ='
and now pun , bila orang tanya , "nak jadi ape ?"
aku blurr nak jawab ape . if , aku cakap doktor , aku tak yakin aku boleh jadi doktor .
and yet , aku belum pun decide nak amik course ape kat U nanti .
mase berlalu begitu pantas , tup tup , nanti aku dah habis SPM .
so , i got to think the best for my future .
with the help of caunselor and advices from my cousins yg dah berpengalaman ,
insyaAllah aku boleh decide .

so people , do pray for me :)


No comments:

Post a Comment