Saturday, November 19, 2011

tak paham


okay .
petang tadi baru lepas tgk match malaysia lawan myanmar .
the game was tiring , i know .
eventhough aku tak maen , tapi aku tgk pon penat .
kui kui kui xD
and , mase tgh tgk tu , ade la suara suara sumbang menerjah ke telingaku ,

"apalaa . kenapa masukkan dia . tak reti maen pon ."
" cehh . dia ni , selalu lepas bola ."
"alamak ! kenapa laa tak goal tadi . kan boleh tanduk tu ."

hish . aku yang naek berasap dengar suara suara itu .
kalau reti maen , bekas pemain kebangsaan ke , coach ke , takpe la jugak .
ni tak , mulut je yang takjadi kaki bangku .
ceh , baek tak payah .

aku tgk bola takla condemn condemn , komen komen .
tgk je . kalau goal , jerit la , GOAAAAL !
hahaha XD

next match , one more time MALAYSIA vs INDONESIA .
good luck laa harimau . 
ngaum kuat kuat kasik garuda patah sayap .


boo garuda . walaupun kamu burung ,


 jgnlah kau bangga jika engkau terbang tinggi , kerana 
harimau akan terbang juga utk menangkapmu .

TERUSKAN USAHA MALAYSIA !


1 comment:

  1. 100% agree~perlu ke nk kondem.
    nk bsing2,,ap kte ko yg g men.klu bgus sgt??
    kan??

    ReplyDelete