Tuesday, November 15, 2011

kuno laaa


ade makhluk allah tu post dekat FACEBOOK :
juniors menyemak kat news feed aku .

tak rase cam watepak je nak cakap mcm tu .
tak profesional langsong .
come on la kak oii .
this is FACEBOOK , 


not SEKOLAH TUN FATIMAH .
there's freedom  for everyone to do what they want to do .
pasal news feed tu bukan diaorang yg nak , automatically laa .
you cannot blame them .
habes tuu , yg para senior meyemak kat news feed kitaorang boleh pulak ?

come on laa . 
open your eyes , heart .
tak payah nak busuk hati sgt .
biar laa diaorang nak buat ape pon , asalkan tak kacau hidup senior .
seriously aku cakap , aku mmg tak suka kau la senior kesayangan aku .
sekarang ni , seniority dah kurang .
keluarlah dari kepompong lapuk korang tu , jgn jadi kuno sgt .

sekian sahaja . terima kasih .


No comments:

Post a Comment