Thursday, June 9, 2011

bace bace :)


  • ‎1. Who are you?
    delivery girl
    2. Your name in my phone?
    along delivery
    3. Whether I would I go out with you?
    ... dah pernah, byk kali
    4. Who you are to me?
    tukang buat susu ais :D haha
    5. What do I like best about you?
    deliver-ING
    6. What do I dislike about you?
    bagi susu from kotak ;p
    7. My favorite memory of us?
    naek buaian kt umah ko haha
    8. My first impression of you?
    mcm tak pernah nmpak je haha
    9. How close we are?
    close bile ade bende nk deliver je la haha =P
     
    amboi . 
    suka suki je jadikan aku delivery girl and tukang buat susu kau . 
    kau pkir kau sape ha ? 
    haish . 
    nak marah tak sampai hati .
    maklum la, aku kan baek :)  
     
    nmpak sangat la weyh kau take aku for granted , 
    rapat ngan aku bile nak deliver barang je .
    haish ,
    sabo je laa . 
    sabar separuh daripada iman kan kan ?  
     
    ape ape je la kau nak buatkan .
    asalkan kau bahagie , 
    aku pon bahagie . 
    kalo kau kacau KEBAHAGIAAN aku  mmg siap la kau .
    and ,
    asalkan kau tak lupe diri suda la ye .
    haha .
     
     btw , 
    selamat tinggal .
     
     
     

No comments:

Post a Comment