Friday, June 3, 2011

annoying . sgt .


semalam , 
aku dapat text from Unknown Person ni kan .
tego aku , heyy .
sah2 la UP tu lelaki kan ,
lelaki je yg suke text org mcm tu , bajet macho habes laa :p

haish . 
aku ingat aku kene prank ngn intan ke kan ,
aku layan je ,
aku tnye die skola mane ?
die tak nak bgtau , 
ak approach die byk kali ,
then die bgtau ,
die SEKOLAH MENENGAH SAINS JOHOR .
then , aku da tau sape 
sape lagi budak sains jo yg knl rmai STFians kalo tak die kan .
orang nye bername LUQMAN .
haha . pdan muke kau pakcik , kene mention kat blog aku ,
tu la sape suro saketkan hati aku 

dah dah .
buang mase je lyan org2 spesies mcm tu .

moral of the story ,
jgn le bazirkan mase korang dgn layan orang yang tak dikenali di telefon bimbit anda .

No comments:

Post a Comment