Saturday, September 8, 2012

#83


EMPTY
I hate myself for being this way :/
and, i'm trying to change myself, trying. hard.


Sunday, August 19, 2012

#82


1st SYAWAL 1433H.
HAPPY EID MUBARAK :D


Saturday, August 18, 2012

#81

assalamualaikum :)
19082012, HAPPY EID UL-FITR :D

1st day of syawal and i wanna sleep late tonight. 1st day of syawal, my deskie's birthday.

dear YASIMIN NAZIRA si gedik teramat, SWEET SIXTEEN :D so havva blast birthday and raya. thanks sebab kau banyak sabar dengan aku kan, cimin? so, see you kat kelas.

and tadi, ada mamat ni stalk aku wehhh :O haha. dia kata mata aku SEPET kalau senyum. dia siap bagi link gambar mana tu weh. hehe, lawak pulak. so, here's the picture 

sepet pun sepet lah, asalkan comel kan? haha. lagipun, mata G pun sepet jugak :) 
weeeeeeeeeeeeeee :D
ohhhh and and, 
THE MOST IMPORTANT, 
G WISH AKU RAYA TADIII :DDDDDDDDDD
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
AHHHHHHHHHHHHHH
AKU SUKA, GEMBIRA GILAAAAAA.
SENYUM LEBAR SANGAT SAMPAI DAH NAK KOYAK MULUT NI. 
haha, okay. itu hiperbola. 
okay dah dah. dah boleh stop senyum lah along, gila eh kau ni -.-

thats all. SELAMAT HARI RAYA people :D


Thursday, August 16, 2012

#80

assalamualaikum :)
today is FRIDAY, so 

haha. okay okay. ignore tu semua. tak tahu nak cakap pasal apa act V(^_^)V
oh, aku tahu. hari ni aku tidur 4 JAM sahaja. tak tahu la aku buat apa -.-

and semalam the whole day aku text dengan kapten. teman dia on the way KL.
and teman dia yang rasa awkward dikelilingi kawan-kawan abang dia yang dah berfamily.
HAHA. dia suka budak :O okay, itu lawak. macam pelik je.

and, semalam jumpa org tu baru balik dari Jepun. nak jugak balik raya, dasar anak mak.
ups, mati aku kalau dia tahu. aku suruh bawak balik souvy, dia pergi bagi aku keychain 5 yen -.-
alasan : takde duit la. JPA bagi duit lambat. untunglah kan dapat scholarship.

and semalam makan lemang nogori. ahhhhh, nikmatnyaaaa


so, i think thats all for today. eceh, haha.
bye, wassalamualaikum



Saturday, August 11, 2012

#79


the capital G changed his DP,
and and,
HE'S SO CUTE CAN DIE 

♥♥♥

Friday, July 27, 2012

#78

Peperiksaan Bahasa Arab Komunikasi Sekolah Berasrama Penuh 2012.

kertas 1 - 70%
kertas 2 - 15%
ujian lisan - 15%

CEMERLANG - 80 and above 

 i want to get CEMERLANG. amin 


Friday, July 13, 2012

#77








FRIENDS ARE EVERYTHING FOR FULLY RESIDENTIAL SCHOOL STUDENTS.
I <3 MY FRIENDS.
WITHOUT THEM, I CAN'T SURVIVE IN STF.
I'VE GO THROUGH THICK AND THIN WITH THEM FOR ALMOST 4 YEARS.

I<3 QUINTESSENCE



Sunday, July 8, 2012

#76

ayah sayang,
HAPPY BIRTHDAY :) I LOVE YOU. 
may Allah bless your life. may you become more tough as a leader of our family.
i'm sorry for all my rudeness to you, along ada marah ayah. sorry, sorry :'(
pray for my success ayah :')
and lastly, 

your along :)

#75

dear capital G, 

aku tahu kau hitam.
aku tahu kau rongak.
aku tahu kau mulut lancang.
aku tahu kau tak handsome.
aku tahu semua tu, but AKU STILL SUKA KAU :)
as aku tak pandang pun semua tu.
aku crush kat kau, aku crush dekat kau. but, Y U NO NOTICE ME? :/


sincerely,
fatin nabilah.



Wednesday, June 27, 2012

#74





"Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani. Saya, Fatin Nabilah Sapari, berazam dan berjanji tidak akan mengulangi perbuatan membuli kawan" dan JUNIORS saya semasa ini. Andainya, saya memungkiri janji, saya bersedia untuk menerima hukuman dari pihak sekolah dan semestinya pembalasan dari Allah S.W.T."

OH WARDEN SO GREAT BACK UP JUNIORS 
__|__





Wednesday, May 30, 2012

#73







azam and shak , 
thanks for the nice day hangout :)



Tuesday, May 29, 2012

#72


sorry , not me but my nose
V(^__^)V




Sunday, May 27, 2012

#71


MAZERQ , i'm not being jelly with you and your adik . 
oh puhleaaaseee . i got my own adik too . 
he's shooo sweet . 
along dgn adik sweet kan kan ?

my braahderr excel hockey .
kau ada ? :P





#70


Love me ?
Great .

Hate me ?
Even better .

Think I'm ugly ?
Close your eyes , don't look at me .

Don't know me ?
Don't judge me .

Think you know me ?
Dude , you know NOTHING about me .

So please . BACK OFF 



#69


AMIRUL MUKMININ , best player HOKI SBP 2012 , SEMESTI .
dia add saya tadi lah .
dan dan , dia rewmpitzz .
ahax~ 


#68




once upon a time, a girl was left alone at home. 
and, this is what happen to her. 
V(^__^)V


#67


S.I.N.G.L.E 


Sometimes It's Not Good to Love Everybody



Saturday, May 26, 2012

#66





so , these are my very first tries editting with PICASA :)





Friday, May 25, 2012

#65




AMIRRUL ASHMAN AMIRRUDDIN

okay , aku sayang abang aku yang ini .
XOXO



#64



MID YEAR EXAM RESULT
(currently 25052012)

CHEMISTRY - 71
PHYSICS - 60 
BIOLOGY - 50
MODERN MATHEMATICS - 71 
ADDITIONAL MATHEMATICS - 32